Μαρτυρίες από δότριες ωαρίων της Cryos στην Κύπρο

Εδώ μπορείς να διαβάσεις μερικά από τα σχόλια τα οποία έχουμε λάβει από τις δότριες μας στην Κύπρο, οι οποίες πήραν την απόφαση να βοηθήσουν άλλους με το να γίνουν δότριες ωαρίων.

Δότριες ωαρίων της Cryos στην Κύπρο

Η εμπειρία μου στην Cryos ως δότρια ωαρίων ήταν μοναδική. Ένιωσα άνετα και ασφαλής. Η ομάδα της Cryos είναι πραγματικά καταπληκτική βεβαιώνοντας ότι θα έχεις την αμέριστη φροντίδα. Κατά την άποψη μου, το να γίνεις δότρια ωαρίων είναι απαραίτητο. Στην Cryos σου συμπεριφέρονται με αγάπη και σεβασμό καάνοντάς σε να νοιώθεις ευχάριστα. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση είναι η προσφορά προς στον συνάνθρωπό σου.” 

"Είμαι πολύ χαρούμενη που έγινα δότρια ωαρίων και χάρη στην Cryos μπόρεσα να βοηθήσω οικογένειες οι οποίες δυσκολεύονται να αποκτήσουν παιδιά. Ένα τεράστιο ευχαριστώ για την υποστήριξη και την φροντίδα στην ομάδα που συμμετείχε στην διαδικασία.” 

”Ένοιωσα μεγάλη σιγουριά με την επιλογή μου να γίνω δότρια ωαρίων στην Cryos. Τους εμπιστεύτηκα και μου συμπεριφέρθηκαν με απόλυτο σεβασμό. Πέρασε πολύς καιρός από την δωρεά μου και νοιώθω πολύ ευχαριστημένη με αυτή μου την επιλογή και που κατάφερα να σπάσω τα ταμπού σχετικά με τη δωρεά ωαρίων και για τις δότριες. Νοιώθω περισσότερη ευχαρίστηση γνωρίζοντας ότι υπάρχουν παιδιά που μεγαλώνουν με αγάπη σε μια ευτυχισμένη οικογένεια. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν πραγματικότητα χωρίς την βοήθεια των δοτριών που χαρακτηρίζεται ως μια πράξη αλληλεγγύης και καλοσύνης.” 

Αν ενδιαφέρεσαι να βοηθήσεις άλλους ανθρώπους να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους δημιουργώντας μια οικογένεια, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου για να γίνεις δότρια στην Cryos στην Κύπρο. Η δωρεά ωαρίων είναι μια πράξη αλληλεγγύης, ωστόσο, θα αποζημειωθείς για τον χρόνο και την αφοσίωσή σου.  

 

Αίτηση Δωρεάς